Testna verzija

O podjetju

Dobrodošli v podjetju Traiding, d. o. o. - specialistu za kamionske dele in opremo ter ponudniku materiala, ki je potreben za izdelavo različnih vrst kamionskih nadgradenj.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989, tako da poslujemo z več kot 20-letno tradicijo pri prodaji delov in opreme za tovorna vozila.

Začeli smo kot zastopniki podjetja JOST WERKE /sedlasti vlačilci/, sčasoma pa zaradi povečanih potreb slovenskih in tudi kupcev bivših jugoslovanskih republik dodajali zastopstva največjih svetovnih znamk PROIZVAJALCEV delov in opreme za tovorna vozila, kot so: ROCKINGER, ZUGGABEL, JONESCO, LAGO, KINNEGRIP, EDSCHA, ALLSAFE JUNGFALK, SESAM, REFLEX, ALLEN, WAP, OSRAM, BERAL ipd., dele za kamione in prikolice ter sestavne dele za izdelavo kamionskih nadgradenj. Poleg ostalega danes razpolagamo z največjo izbiro delov za strehe (EDSCHA-SESAM), blatnikov, zabojev za orodje in gasilne aparate in različnih priklopov za tovorna vozila.

Naše stranke so tako transportna podjetja, servisi za tovorna vozila, trgovci kot tudi izdelovalci nadgradenj. Naša posebnost je tudi v tem, da izdelovalcem kamionskih nadgradenj lahko zagotovimo široko paleto delov za sestavo nagradnje, prikolice ali polprikolice, zapirala, stebri, tečaji stranic, stranice, strehe, zadnja vrata.

Preko renomiranih svetovnih dobaviteljev smo povezani z več kot 50 priznanimi dobavitelji. Tehnična podpora, osebni pristop in zanesljiva dobava so naše prednosti. Napreden konsrtukcijski oddelek naših dobaviteljev pazljivo nadzira kakovost in z novimi tehnološkimi rešitvami skrbi, da smo vedno v koraku s svetovno konkurenco in trendi razvoja na evropski ravni.